/Όροι χρήσης
Όροι χρήσης 2016-04-19T20:28:03+00:00

Πολιτική Επιστροφών

  1. ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. Επιπλέον, οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 8 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Στην περίπτωση που ο καταναλωτής επιθυμεί την επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα του καταστήματος τότε τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον ίδιο τον καταναλωτή. Θα πρέπει επίσης να μας ενημερώσετε με ποια ταχυμεταφορική επιστρέψατε το προϊόν. Ο χρόνος επιστροφής του σε εμάς εξαρτάται από την μεταφορική της επιλογής σας.  Αφού παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε με e-mail για τον τρόπο διεκπεραίωσής του σε διάστημα 6-7 ημερών.

  1. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Το κατάστημα μας δεν δύναται να παρέχει δικαίωμα αντικατάστασης. Σε περίπτωση που ο καταναλωτής θέλει να αλλάξει το εκάστοτε προϊόν υποχρεούται να προβεί στην επιστροφή του στο κατάστημα και στην πραγματοποίηση νέας παραγγελίας. Εάν ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος του καταστήματος μας, το κόστος επιστροφής βαραίνει το κατάστημα.

  1. ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Το κατάστημα μας δεν θα δέχεται επιστροφές σε προϊόντα των οποίων οι συσκευασίες έχουν αλλοιωθεί και σε προϊόντα που εμφανώς έχουν χρησιμοποιηθεί ή έχουν υποστεί ζημιές.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο στο προϊόν που επεστράφη , το κατάστημα μας οφείλει να επικοινωνήσει με τον καταναλωτή για την επίλυση του ζητήματος.

 

 

Οδηγίες και όροι χρήσης του ιστότοπου

Ο ιστότοπος αυτός ενδέχεται να χρησιμοποιεί cookies. Με την περιήγηση σας στον ιστότοπο, αποδέχεστε την χρήση των cookies.

O ιστότοπος μας λαμβάνει όλα τα μέτρα ασφάλειας περιήγησης. Ευθύνη για την ασφάλεια του ιστότοπου έχει και ο serverφιλοξενίας. Για τυχόν προβλήματα του serverφιλοξενίας δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση ο ιστότοπος και οι διαχειριστές του.

Με την περιήγηση σας στον ιστότοπο, αποδέχεστε ότι ο ιστότοπος δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν προβλήματα του υπολογιστή σας.

Οι παραπάνω όροι δύνανται να μεταβληθούν.